Supply chain coordinator

nuud | fresh armpits worldwide

Nuud is echt de eerste deodorant zonder de nadelen van een deodorant: volkomen onschuldig voor lichaam en planeet, maar toch buitengewoon effectief. De hypergeconcentreerde crème is gebaseerd op 10 natuurlijke ingrediënten. Het actieve ingrediënt is microzilver, dat bacteriën neutraliseert die geur veroorzaken. Andere ingrediënten zijn natuurlijke oliën die voor je huid zorgen en het microzilver op zijn plaats houden. Nuud is vrij van aluminium, parabenen en zouten en bevat geen kunstmatige geurstoffen of alcohol.

Nuud is niet alleen goed voor je lichaam, maar houdt ook van de planeet. Doordat er maar een kleine hoeveelheid nuud hoeft te worden gebruikt, hoeft er ook maar een kleine hoeveelheid te worden geproduceerd. Dit resulteert dus in minder verzending en minder verpakkingsmateriaal. De deodorant bevat geen dierlijke ingrediënten en is daardoor volledig veganistisch. De tube gemaakt uit suikerriet is 100% recyclebaar en verpakt in een doosje gemaakt van ongebleekt biologisch afbreekbaar FSC-karton. Door de uitstoot van postbezorging te compenseren, zorgt nuud ook voor een klimaatneutrale distributie.

Over het bedrijf

Nuud is gebouwd op een direct-to-consumer-bedrijfsmodel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht van e-commerce, sociale netwerken en zeer betrokken consumenten. We hebben hoog in ’t vaandel om echt een game-changer te zijn en een wereldwijde impact te hebben met nuud, waardoor we een van de belangrijkste spelers in de categorie zijn geworden. Frisse oksels wereldwijd; dat is waar we voor strijden. Momenteel hebben bijna een miljoen internationale oksels zich bij onze revolutie aangesloten met verkopen in meer dan 100 landen!

Wij zijn vooruitstrevende en creatieve ondernemers, niet bang om dingen anders te doen. Nuud werkt zeer flexibel. In plaats van top-down te werken, worden onze projecten over de hele organisatie verspreid, waardoor de oprichters en ondersteunende teams meer vrijheid hebben om zelf te managen, het doel van de organisatie natuurlijk in ogenschouw houdend. Het kernteam bestaat uit de oprichters, ondersteund door toegewijde teams. In totaal bestaat nuud momenteel uit circa 14 fte. Nuud is momenteel gevestigd in Utrecht (binnenkort naar Amsterdam). Wij zijn een internationaal team met creatieve geesten en vol energie om nuud naar een hoger niveau te tillen!

Over de functie

Nuud is op zoek naar een supply chain coördinator die een belangrijke rol kan spelen bij het begeleiden van zowel de productie van nuud als de verzending wereldwijd. De taken omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Het opzetten van lokale fulfilment wereldwijd middels platforms (Amazon FBA, bol.com enz.) of lokale partners
 • Het plannen en begeleiden van de productie van halffabricaten (tubes, doosjes, crème, afvullen en in pakken)
 • De afstemming tussen productie en voorraad gereed product
 • De day-to-day afhandeling van voorraad aanleveringen bij het distributie centrum (fulfilment partij)
 • Het monitoren van uitlevertijden en uiteindelijke levertijden
Bij Nuud is er altijd ruimte voor groei op basis van jouw ervaring. Je kunt bepalen hoe jouw rol eruit zal zien en hoe jij projecten waaraan je werkt vorm wilt geven op basis van jouw ervaring en wat jij ziet als de hoogste waarde die je aan het bedrijf kunt toevoegen.

   Waar we naar op zoek zijn

   • Je hebt een HBO / WO opleiding op het gebied van bedrijfskunde / supply chain management
   • Je spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels
   • Je hebt ervaring met het werken met e-commerceplatforms, bij voorkeur in een startup-ecosysteem
   • Je bent een initiator. Je hebt het vermogen om onafhankelijk te werken, je snel aan te passen, te multitasken, prioriteiten te stellen en weloverwogen beslissingen te nemenJe communiceert gemakkelijk, bent creatief en een nieuwsgierig persoon die van uitdagingen houdt
   • Jouw affiniteit met natuurlijke cosmetica, of ervaring met beauty / lifestyle merken is een pré
   • Je woont in de regio Amsterdam

    Wat we bieden

    • Deel uitmaken van een jonge en bloeiende start-up
    • Je werkt met ambitieuze, zeer creatieve teams
    • Een inspirerende en energieke werkomgeving
    • Heerlijke lunch, vers fruit en koffie op kantoor
    • Competitief salaris, afhankelijk van ervaring
    • Salaris indicatie: €3.000 bruto per maand

     Solliciteer nu via martijn@nuud.care.

     Voeg je cv en motivatiebrief bij. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

     Deze vacature staat open tot 31 mei 2021. Start:  juni / juli  2021.