Supply Chain Manager

nuud | Fresh Armpits Worldwide

Nuud is de echt eerste deodorant zonder de nadelen van een deodorant: volkomen onschuldig voor lichaam en planeet, maar toch uiterst effectief. De hypergeconcentreerde crème is gebaseerd op 10 natuurlijke ingrediënten. Het actieve ingrediënt is microzilver, dat bacteriën neutraliseert die geur veroorzaken. Andere ingrediënten zijn natuurlijke oliën die voor je huid zorgen en het microzilver op zijn plaats houden. Nuud is vrij van aluminium, parabenen en zouten en bevat geen kunstmatige geurstoffen of alcohol.

Nuud is niet alleen goed voor je lichaam, maar houdt ook van de planeet. Doordat er maar een kleine hoeveelheid nuud hoeft te worden gebruikt, hoeft er ook maar een kleine hoeveelheid te worden geproduceerd. Dit resulteert dus in minder verzending en minder verpakkingsmateriaal. De deodorant bevat geen dierlijke ingrediënten en is daardoor volledig vegan. De tube suikerriet tube is 100% recyclebaar en verpakt in een doosje gemaakt van ongebleekt biologisch afbreekbaar FSC-karton. Door de uitstoot van postbezorging te compenseren, zorgt nuud ook voor een klimaatneutrale distributie. 

Over het bedrijf

Nuud is primair gebouwd op een direct-to-consumer-bedrijfsmodel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht van e-commerce, sociale netwerken en zeer betrokken consumenten. Daarnaast krijgen we een steeds sterkere positie in retail. We hebben hoog in ’t vaandel om echt een game-changer te zijn en een wereldwijde impact te hebben met nuud, waardoor we inmiddels een van de belangrijkste spelers in de categorie zijn geworden. Frisse oksels wereldwijd; dat is waar we iedere dag aan werken. Momenteel hebben meer dan 2.000.000 internationale oksels zich bij onze revolutie aangesloten; we verkopen in meer dan 100 landen!

Wij zijn vooruitstrevende en creatieve ondernemers, niet bang om dingen anders te doen. Nuud werkt zeer flexibel. In plaats van top-down te werken, worden onze projecten over de hele organisatie verdeeld, waardoor de oprichters en ondersteunende teams meer vrijheid hebben om zelf te managen, terwijl ze in lijn blijven met het doel van nuud.

Het kernteam bestaat uit de oprichters, ondersteund door toegewijde teams. In totaal bestaat nuud momenteel uit circa 30 fte. Nuud is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een internationale organisatie met creatieve geesten en vol energie om nuud naar een hoger niveau te tillen!
We hopen je te mogen verwelkomen in ons team!

Over de functie

Nuud is op zoek naar een supply chain manager die zowel verantwoordelijk is voor het managen en begeleiden van de productie, alsook de fulfilment en direct-to-consumer verzending wereldwijd. Ook sta je in nauw contact met het business-to-business team voor het managen van de leveringen aan onze retail partners.

Bij nuud is er alle ruimte voor groei op basis van jouw ervaring. Je kunt veelal zelf bepalen hoe jouw rol eruit zal zien en hoe jij projecten waaraan je werkt vorm wilt geven op basis van jouw ervaring en wat jij zelf ziet als de hoogste waarde die je aan het bedrijf kunt toevoegen.

De taken omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • De continue afstemming tussen productie en voorraad gereed product op korte en lange termijn
 • Het bouwen en onderhouden van relaties met producenten, fulfilment bedrijven en andere leveranciers in de keten
 • Het in- en extern bespreken van innovatiemogelijkheden, het zorgdragen voor lange termijn leveringen van grondstoffen
 • Meedenken over productinnovaties, duurzaamheid in de keten en het verbeteren van processen zowel intern als tussen leveranciers
 • Het opzetten, bijhouden en beleveren van lokale fulfilment partners wereldwijd middels platforms (Amazon FBA, bol.com enz.) of lokale partners
 • Verkoopcijfers analyseren en voorraad voorspellingen maken aan de hand van data-gedreven analyses

Waar we naar op zoek zijn

 • Je hebt een HBO / WO opleiding 
 • Je hebt ervaring met supply chain management, het werken met e-commerce platforms is een pré
 • Je bent een initiator. Je hebt het vermogen om onafhankelijk te werken, je snel aan te passen, te multitasken, prioriteiten te stellen en weloverwogen beslissingen te nemen 
 • Je communiceert gemakkelijk, bent creatief en een nieuwsgierig persoon die van uitdagingen houdt
 • Jouw affiniteit met natuurlijke cosmetica, of ervaring met beauty / lifestyle merken is een pré
 • Je spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels
 • Je woont in de regio Amsterdam

Wat we bieden

 • Deel uitmaken van een bloeiende scale-up
 • Je werkt met ambitieuze, creatieve teams
 • Een inspirerende en energieke werkomgeving
 • Combinatie van thuiswerken en op kantoor werken 
 • Competitief salaris, afhankelijk van ervaring

   

  Solliciteer nu via kim@nuud.care. Voeg je cv en motivatiebrief bij. 

  We kijken ernaar uit je te leren kennen! 

  Deze vacature staat open tot 31 mei 2022. Start: juli 2022.